Home » decoratie

decoratie

Hier staan een aantal gave decoratie DIY'S

Crêpepapier decoratie bal 

Dit is een makkelijke, snelle, en super leuke decoratiebal. Hij staat superleuk op een feestje, maar hij is ook leuk om als decoratie in de huiskamer of op je slaapkamer op te hangen.  Deze ballen kan je ook in de winkel kopen, maar daar zijn ze best duur. Maar je kunt ze dus ook gewoon zelf maken! Wil je ook deze coole deco bal maken? Klik dan hier!

Mandje van oude kranten of tijdschriften

Dit is een super leuk en simpel mandje, helemaal gemaakt van oude tijdschriften en kranten. Je kunt ze zo groot maken als je wilt, en ze zijn erg handig om bijvoorbeeld kleine dingetjes in op te bergen als bureauspulletjes. Wil je weten hoe je deze super leuke mandjes maakt? Kijk dan hier!

 

 Papieren decoratie bal

Dit is een super leuke decoratie bal gemaakt van alleen maar papier. Hij is simpel, maar je doet er wel wat langer over. Maar dat geeft eigenlijk niet, want het eindresultaat is geweldg! Het ziet er heel erg ingewikkeld uit, maar dat is hij totaal niet. Super leuk om op een feestje op te hangen, of gewoon in de woonkamer. Wil je weten hoe je zelf deze gave bal kan maken? Kijk dan hier!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.