Home » kaften

Kaften op leuke manieren

 

Met oude strips

Ik heb zelf thuis nog heel veel oude Donald Ducks liggen waar ik niet zoveel meer mee doe, dus ik dacht: Laat ik ermee gaan kaften! En dit is het resultaat. Ziet er best leuk uit toch?

Met inpakpapier

Ik ging op zoek naar kaftpapier, en steeds als ik dacht: dat is gaaf kaftpapier, bleek het inpakpapier te zijn. Diepe teleurstelling natuurlijk ;), maar toen ging ik thuis met inpakpapier kaften en dat bleek ook prima te werken. Jeej! 

Met land/wegenkaarten

Landkaarten zijn superstevig en zien er ook best leuk uit, dus waarom zou je niet met landkaarten gaan kaften? Ik blij met mijn super idee ;), maar toen kwam het dieptepunt: wij hadden geen landkaarten meer thuis. Dus ik sprong op mijn fiets en racete naar de rommelmarkt en voor 2 euro had ik 8 landkaarten van Oostenrijk. Joepie! 

Met kranten

Kranten hier, kranten daar, je wordt altijd overspoeld met kranten en folders. Maar vaak gaan die na 1 keer lezen de papierbak in. Zonde van al die bomen die daarvoor gekapt zijn! Dus ik ging brainstormen over wat je allemaal kon doen met kranten. En toen kreeg ik een briljante ingeving: kaften! Woehoe! Ziet er cool uit toch?

Reactie plaatsen

Reacties

Naomi (beheerder)
4 jaar geleden

Ja, opzich wel, maar vooral de landkaarten zijn stevig

hi
4 jaar geleden

Is het stevig allemaal ?