Home » overig

overig

Hier staan wat overige DIY'S, die niet in de andere categorieën pasten.

Pagina 1-2

Map voor bureauspulletjes maken

Mijn bureau is echt een enorme troep, ik kan echt niks meer vinden daar. Dus ging ik op zoek naar iets waar ik die spulletjes mee kon ordenen. Ik wilde natuurlijk het liefst iets zelf maken, dus ging ik dingen proberen en bedenken. En dit is het resultaat! Ik heb het nu van papier gemaakt. Dat werkt prima, maar met stof wordt het nog veel mooier. Kijk hier wat het nou allemaal precies is en hoe ik het gemaakt heb!

Armbandje knopen

Dit is een super gaaf én simpel armbandje! hij ziet er vooral erg leuk uit als je er meerdere tegelijk omhebt. Hij ziet er ook heel erg ingewikkeld uit, maar dat is hij totaal niet! Het eerste armbandje zal waarschijnlijk nog niet zo mooi zijn en ook nog niet zo snel gaan, maar als je er een beetje handigheid inkrijgt word hij steeds mooier en gaat het ook steeds sneller. Wil jij weten hoe je dit super leuke armbandje maakt? klik dan hier!

 

Scoubidou sleutelhanger

Dit is een leuke sleutelhanger voor aan je sleutelbos of tas. Deze vrolijke sleutelhanger valt zeker op tussen al die saaie, grijze sleutels. Wil je weten hoe je die gemakkelijk zelf maakt? Kijk dan hier!

 

Spijkerfiguur maken

Dit is een supergave en simpele (Het is simpel als je kunt timmeren, maar dat kan ik niet dus mijn duim was bont en blauw toen ik klaar was :) maar het is gelukt, zoals je op de foto kunt zien) DIY. Het ziet er super tof uit en je kunt elke figuur maken die je wil. Wil jij dit ook maken? Klik hier voor de uitleg!

Stempels in wc papier maken

Dit is een grappige manier om dingen in wc papier te drukken. Het is supersimpel om te doen, maar helaas moet hij wel een tijdje drogen. Maar dat geeft niet. Wil jij ook stempelen in wc papier? Klik hier voor de uitleg!

Hartje vouwen

Dit is een super leuk hartje met alleen een papiertje. Hartstikke leuk om bijvoorbeeld op een cadeautje te plakken. Wil je weten hoe je dit super leuke hartje maakt? klik dan vooral hier!

 

Room decor met krijtbord verf

In een andere DIY liet ik zien hoe je zelf supersimpel krijtbordverf kan maken. Maar wat kan je nou allemaal doen met die krijtbordverf? Nou, een heleboel leuke dingen kan ik je wel vertellen! Hier laat ik je er een aantal zien!

papieren kralen maken

Klein, groot, dik, dun, lang, kort: Deze kralen zijn allemaal zo leuk! Dan moet je er dus maar een hoop maken! Maar dat is niet moeilijk, want deze kralen zijn leuk, snel en makkelijk. Echt een leuk project om even tussendoor te doen, met alleen maar papier, lijm, een sateprikker en een schaar. Ook  maken? Hierzo laat ik zien hoe ik deze gave kralen maak!

 

Pagina 1-2

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.